Bos Beschoeiingen Oterleek Stompetoren logo DIRECT CONTACT
T 072 - 512 5263
   

Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - beschoeiing - vlonder
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - bruggen
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - bruggen
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - bruggen
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - bruggen
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - waterwerk - bruggen
Bos Beschoeiingen - Oterleek - Stompetoren - Edwin Bos aan het werk. Vlonder en Beschoeiing
    EVEN VOORSTELLEN    
    lijn    
     
Bos Beschoeiingen - Eigenaar Edwin Bos

Bos Beschoeiingen - Ingrid Bos- van Straaten
 
 
 
Edwin Bos is al vanaf 1985 actief in het timmervak. Hij heeft van jongs af aan de passie en gedrevenheid in zich om hout om te vormen naar iets van uitzonderlijke schoonheid. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen.

Tot 1988 werkte Edwin Bos, naast zijn verplichting om in militaire dienst te gaan, op de zaterdagen mee bij een bedrijf dat zich specialiseerde in houtbewerking. Hij ging naar de LTS, ontving zijn diploma en stroomde daarna door naar de opleiding tot “Leerling gezel” aan de “Streekschool” in Heerhugowaard. Daar kreeg hij een stage plaats via het zogenaamde “Leerlingwezen” bij bouwbedrijf “Hein Schilder Bouw” of ook wel “HSB Bouw” uit Volendam. Als logisch vervolg koos Edwin daarna de opleiding tot “Gezel” en dit gaf hem de kennis om een leidinggevende functie te kunnen bekleden. Vanwege het feit dat Edwin volledig aan de verwachtingen van bouwbedrijf “Hein Schilder Bouw” voldeed werd hem een vaste aanstelling aangeboden. Er werd hem gevraagd om, naast zijn werkzaamheden in de bouw, les te geven aan de nieuwe lichting “Leerling Gezel” leerlingen hetgeen voor hem natuurlijk een grote eer was. Edwin is bij “Hein Schilder Bouw” in dienst gebleven totdat het werk hem geen voldoening meer gaf en hij behoefte had aan een nieuwe uitdaging. Hij sloot zich aan bij een houtbewerkingsbedrijf dat, onder andere, beschoeiingen plaatste en vond daar nieuwe creatieve mogelijkheden om zijn vaardigheden volledig tot hun recht te laten komen. Edwin kreeg alle vrijheid om de origineelste bruggen, vlonders, trappen, hekwerken, schuttingen, steigers, boothuizen e.d. te ontwerpen en ten uitvoer te brengen. Hij kon hier zijn ziel en zaligheid in kwijt hetgeen heden ten dage nog steeds te zien is aan het kwalitatief hoogstaande werk dat hij vervaardigd. Zijn liefde voor het vak is zijn visitekaartje.

Toen de mogelijkheid zich aandiende om per 1 oktober 2001 het houtbewerkingsbedrijf, waar hij al jaren werkzaam was, over te nemen aarzelde Edwin dan ook geen moment. Iedereen in de omgeving kende Edwin inmiddels als dé hardwerkende vakman van het bedrijf dus om hier de eigenaar van te worden was een logische stap. Edwin en zijn vriendin Ingrid van Straaten (nu zijn echtgenote) namen dankbaar het stokje over en sindsdien is de naam “Bos Beschoeiingen Stompetoren” handelend onder “Bos Klussenbedrijf” een begrip geworden in Noord-Holland en omstreken. Ingrid Bos- van Straaten is de “spin in het web” op kantoor en samen vormen Edwin en Ingrid een sterk team.

De loods / werkplaats bleef in gebruik aan de Noordervaart te Stompetoren. Echter op 6 april 2016, bijna 15 jaar later, was het moment daar om onze onderneming te verhuizen naar de Lange Molenweg 34 te Oterleek. Met als gevolg dat ons kantoor en onze werkplaats nu op één locatie een onderkomen hebben gevonden waardoor wij efficiënter kunnen werken en u nóg beter van dienst kunnen zijn. Na de verhuizing hebben wij onze bedrijfsnaam aangepast naar “Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek” omdat wij nu in Oterleek te vinden zijn. Op onze huisstijl en bedrijfswagens pronkt nu de naam “Bos Beschoeiingen Oterleek”.

In totaal biedt Edwin Bos u 33 jaar ervaring in houtbewerking waarvan hij 15 jaar ondernemer en eigenaar is van hét beschoeiingsbedrijf in de provincie Noord-Holland “Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek”. Edwin is met zijn lengte, ruim 2 meter, letterlijk en figuurlijk de GROOTSTE beschoeiingsman in deze bedrijfstak. U herkent hem aan de witte Bos Bus met het bruin/ blauwe logo in de vorm van een beschoeiing tezamen met de golfjes die het ”waterwerk” vertegenwoordigen.

Edwin is één van die zeldzame mannen met twee rechterhanden die trots is op zijn ambachtelijke werk. Hij hecht er veel waarde aan om te werken met de beste en meest hoogstaande materialen die verkrijgbaar zijn zoals 1e klasse hardhoutsoorten als o.a. Angelim Vermelho, Massaranduba en hout met het FSC keurmerk. Edwin Bos staat, uiteraard, volledig achter “verantwoord BOS beheer” (what’s in a name). Helaas is FSC prijstechnisch nog niet voor iedereen interessant maar wellicht gaat dit in de toekomst veranderen.

Waarom genoegen nemen met minder als u het beste kunt krijgen? Aarzel niet en nodig Edwin uit om even bij u langs te komen om samen met u om de tafel te zitten. U kunt dan met hem in alle rust uw tuinwensen bespreken. Het informatieve gesprek, waarin alle bijkomende zaken worden behandeld zoals hoe en waar u de benodigde vergunningen kunt verkrijgen en hoe het aanvragen van een Klic melding in zijn werk gaat, is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden wanneer het u het beste schikt. Of dit nu wat later in de middag/ vroege avond is of op een zaterdag, vraagt u alstublieft naar de mogelijkheden.

Onze uitgebreide offerte is helder, duidelijk en overzichtelijk. U kunt zelf aangeven welke onderdelen u wilt laten uitvoeren. Zaken die u bijvoorbeeld zelf wilt doen kunt u wegstrepen. Vindt u het leuk om mee te helpen met het uitvoeren? Edwin zet u graag aan het werk! Op deze manier maken wij het mogelijk om uw tuin te verfraaien na gelang uw budget dit toelaat. Alles geschied in overleg met u zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken per e-mail of telefonisch van 8:30 tot 20:00 met uitzondering van de zondag, behalve als er maandag werkzaamheden aan uw adres in de planning staan.

Wij werken nauw samen met de beste, door ons zorgvuldig geselecteerde, hoveniers zodat wij u een compleet pakket kunnen leveren voor uw tuin. U hoeft niet verder te zoeken want wij hebben het kaf al van het koren voor u gescheiden. Zoekt u een bedrijf om bestrating aan te leggen? Wij brengen u met hen in contact. Wij zijn in het bezit van diverse minikraantjes en hiermee kunnen wij het grondwerk voor u aanpakken. Met deze minikraantjes verrichten wij graafwerkzaamheden en voeren wij met onze aanhangers diverse grondsoorten, zand en bodembedekking voor uw af en aan. Wilt u een boom of struik verwijderen? Dit gaat in één moeite door en wij voeren het groen/ tuinafval, op uw verzoek, ook voor u af. Onze minikraantjes passen door steegjes en smalle doorgangen, geen tuin is onbereikbaar voor ons! Ook vanaf het water kunnen wij uw tuin omtoveren tot een prachtig plaatje via het gebruik van een, door Edwin zelf ontworpen en gefabriceerde, loopbrug of via pontons.

De kracht van ons bedrijf is dat Edwin persoonlijk uw opdracht ten uitvoer brengt, er komt dus geen vreemd volk bij u over de vloer.

Bos Beschoeiingen Stompetoren / Oterleek is “Sterk in klein waterwerk!” Voor al uw wensen in en om het water. Heeft u een idee, wij denken op alle fronten met u mee!
 
   
    CONTACT    
    lijn    
    Bos Beschoeiingen Oterleek Stompetoren logo


  Heeft u vragen?
Stuur uw vraag/opmerking via e-mail en Bos Beschoeiingen reageert en/of neemt zo snel mogelijk contact met u op.
   

    BOS BESCHOEIINGEN STOMPETOREN / OTERLEEK - STERK IN KLEIN WATERWERK!    

          Bezoek ons op:    
         
Bos Beschoeiingen Facebook button

Bos Beschoeiingen LinkedIn button
   
                 
Webdesign: ATLJ Vormgeving